Generalitat de Catalunya

Acords de govern

Inici > Acords de Govern > El Govern fixa els preus dels serveis acadèmics a les universitats públiques i a la UOC per al proper curs
Dimarts, 14 de juliol de 2009

El Govern fixa els preus dels serveis acadèmics a les universitats públiques i a la UOC per al proper curs

El Govern ha aprovat avui el Decret que fixa els preus dels serveis acadèmics a les universitats públiques i de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), per al proper curs 2009/2010 i que estableix que els estudis de grau adaptats a l'espai europeu d'educació superior (EEES) tindran el mateix preu que les llicenciatures i diplomatures encara no adaptades. El Decret també inclou els preus de la UOC, la única universitat catalana regida per una fundació en què les taxes les marca el Govern.

Els preus s'han fixat en el marc de l'acord de la Conferència General de Política Universitària que es va celebrar el dia 2 de juny. Com a novetat, el Decret estableix que a partir d'ara les universitats hauran de fer constar en el resguard de la matrícula el percentatge que paga l'estudiant en relació al cost total dels estudis. Queden exempts de pagar la matrícula els estudiants de 65 anys o més, les víctimes d'actes terroristes i de violència de gènere, les persones discapacitades amb un grau igual o superior el 33%, i els alumnes que hagin obtingut al batxillerat un premi extraordinari o matrícula d'honor.


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya