Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 30 de juny de 2009

Cercador d'acords

  


Dimarts, 30 de juny de 2009

Infància i l'AdolescènciaLa nova norma promourà les adopcions nacionals i impulsarà els acolliments especialitzats i permanents. Permetrà que en casos de maltractament familiar sigui la persona maltractadora qui marxi de casa, enlloc de l'infant.


 

32 nous centres educatiusS'aprova la construcció de 32 centres escolars d'educació primària i secundària, on s'escolaritzaran 10.415 alumnes, per valor de més de 150 milions d'euros. En aquests dos anys i mig de mandat s'ha construït una mitjana de gairebé dues escoles per setmana.


 

urbanitzacions amb dèficitsAquest estiu s'obrirà la primera convocatòria de subvencions a la qual es destinaran 9,9 milions d'euros. Una trentena d'urbanitzacions es podran beneficiar d'aquesta línia d'ajuts.


 

Pla Integral del Poble GitanoEl Pla aprovat té com a objectiu combatre la situació de desigualtat que pateix la població gitana a Catalunya. Compta amb un pressupost de 3,5 milions d'euros per al 2009 i inclou 106 actuacions repartides en 16 àmbits de treball com ara, promoció al mercat laboral, accés a l'habitatge o a l'educació.


 

Barcelona Supercomputing CenterEs destinen 35 milions d'euros a aquest centre de recerca que acull el superordinador Mare Nostrum que s'utilitza per a la investigació en àmbits com la dinàmica de les proteïnes, els mecanismes de regulació genètica, l'impacte del canvi climàtic i la qualitat de l'aire.


 

agroalimentariS'autoritza la signatura d'un conveni amb l'Estat, que permetrà disposar de nous equipaments científics a Catalunya. L'IRTA rebrà un ajut de gairebé 850.000 euros dels fons europeus FEDER per impulsar aquestes iniciatives.


 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya