Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 23 de juny de 2009

Cercador d'acords

  


Dimarts, 23 de juny de 2009

ReduccióS'ha aprovat un pla d'ajust pressupostari valorat en 900 milions d'euros per fer front a la caiguda dels ingressos i reduir l'impacte de la crisi en les finances públiques.


 

Aigua regeneradaImpuls a les obres que permetran a les indústries del polígon petroquímic del Camp de Tarragona utilitzar aigua regenerada i alliberar així cabals d'aigua potable de l'Ebre que es podran destinar al consum humà.


 

ICFL'Institut Català de Finances tanca l'any amb un resultat positiu de 100.000 euros i un balanç consolidat de 3.440 milions d'euros, un 24% més que l'any anterior.


 

Gestió de residus als polígons industrialsEs portarà a terme un estudi a tres polígons industrials del Vallès Oriental, el Gironès i la Catalunya Central sobre el diagnòstic i l'efectivitat de les millores en la gestió de residus.


 

Prevenció del VIH S'aplicaran mesures de prevenció en una desena de centres penitenciaris, que inclouen accions d'educació sanitària o el foment de pràctiques higièniques al fer-se pírcings i tatuatges. Aquestes actuacions formen part d'un conveni amb el Ministeri de Sanitat i Política Social.


 

Vicenç FerrerEl Govern ha acordat donar suport a la candidatura de la Fundació de Vicenç Ferrer al Premi Nobel de la Pau.


 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya