Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern

Cercador d'acords

  


Dimarts, 16 de juny de 2009

serveis socialsSe subvencionaran els contractes programa amb ajuntaments i consells comarcals per una banda, i convenis per finançar programes socials de 150 entitats per l'altra. La inversió permetrà atendre més de 15.000 persones.


 

Promoció de l'esport escolarEs destinen 13,5 milions d'euros en subvencions als consells esportius per promocionar l'activitat esportiva en edat escolar fins al 2011.


 

salut mentalEl 43% dels CAP catalans han millorat l'atenció als pacients amb malalties mentals gràcies al Pla director de salut mental aprovat l'any 2006, que ha comportat un increment del pressupost dedicat a salut mental en un 39%.


 

portsS'ha acceptat la cessió gratuïta d'un terreny de 1.700 m2 per a la construcció del Centre, que també acollirà una sala de treball i formació per a centres escolars.


 

Ampliació de les ZEPA a Lleida S'ha donat el vist-i-plau definitiu a l'ampliació en 14.297 hectàrees de diversos espais de la xarxa Natura 2000 al sector estèpic de Catalunya. Aquesta modificació s'ha fet per donar compliment a dues sentències condemnatòries emeses pel Tribunal de Justícia de les Comunitats Europees.


 

Tarragona destinació de turisme culturalS'aprova destinar 1,4 milions d'euros al Pla de competitivitat turística de la Tarraco Romana fins al 2012. L'objectiu és utilitzar el patrimoni romà de Tarragona, Altafulla, Constantí i Roda de Barà per desenvolupar un nou model turístic basat en els atractius culturals de la zona.


 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya