Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 9 de juny de 2009

Cercador d'acords

  


Dimarts, 9 de juny de 2009

ludoteques de CatalunyaLa norma, que defineix legalment què és una ludoteca, cobreix un buit legal en aquest àmbit. L'equip de professionals del centre ha d'estar format per un mínim de dues persones i la superfície mínima d'espai útil per al joc ha de ser de 50m2.


 

TICS'estableix una acreditació estàndard en l'àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) que servirà per demostrar els nivells de competència davant empreses i organismes.


 

PréstecsEls crèdits, concedits per INVERTEC, tindran un interès variable més baix. S'adapten als nous requisits establerts per la Unió Europea.


 

regS'invertiran 13,4 milions d'euros en els regadius compensatoris del pantà de Rialb, un reg reclamat pel territori des de fa anys.


 

Delegació del Govern a MèxicLa nova delegació té l'objectiu d'enfortir les relacions bilaterals amb les autoritats de Mèxic, dels països de l'Amèrica Central i del Carib.


 

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya