Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 2 de juny de 2009

Cercador d'acords

  


Dimarts, 2 de juny de 2009

persones immigradesEs crearà un servei de primera acollida homogeni, que inclourà una entrevista amb un agent d'acollida, informació i formació sobre la societat catalana, el mercat laboral, el dret d'estrangeria i la llengua.


 

residències de gent granEs construiran dos nous equipaments al Pla d'Urgell i al Vallès Occidental i se'n reformarà un al Bages, actuacions que generaran un total de 78 llocs de treball.


 

Ajuts al lloguerS'amplien fins als 59 milions d'euros els ajuts previstos. Es calcula que 28.000 llars amb problemes amb el pagament del seu habitatge de lloguer es podran beneficiar d'aquests ajuts. Els ajuts augmenten un 51% respecte al 2008.


 

acollidaEs construiran dotze noves depuradores i s'instal·larà una xarxa de col·lectors de prop de 42.400 metres amb una inversió total de 20 milions d'euros. Aquests treballs permetran donar servei a més de 34.500 persones.


 

Sisena horaEs destina una subvenció de 6,4 milions d'euros que beneficiarà 12.415 alumnes de 27 centres educatius que han signat un contracte programa amb el Departament d'Educació.


 

necròpolis juevaEl cementiri, declarat Bé Cultural d'Interès Nacional (BCIN), és un dels conjunts més significatius de la memòria i la cultura jueva a l'època medieval de tot Catalunya i de la Mediterrània occidental.


 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya