Generalitat de Catalunya

Acords de govern

Inici > Acords de Govern > El Govern crea l'Ómbit d'especialista econ˛mic dins l'organitzaciˇ professional de la Generalitat
Dimarts, 26 de maig de 2009

El Govern crea l'Ómbit d'especialista econ˛mic dins l'organitzaciˇ professional de la Generalitat

  • Aquesta nova especialitat, que agruparÓ 500 llocs de treball amb funcions similars, contribuirÓ a millorar la selecciˇ dels treballadors, la seva formaciˇ i mobilitat

  • Aquest Ús el segon Ómbit especialitzat que s'aprova, desprÚs del d'execuciˇ penal


El Govern ha aprovat avui la creaciˇ de l'Ómbit funcional econ˛mic dins l'organitzaciˇ de la Generalitat, distribu´da en Órees professionals. Aquesta nova especialitzaciˇ agruparÓ uns 500 llocs de treball que tenen assignades les funcions de gestiˇ dels pressupostos i de programaciˇ i anÓlisi econ˛mica i financera. Sˇn llocs de treball amb les mateixes finalitats, que requereixen un perfil determinat, amb unes competŔncies professionals concretes i uns coneixements especÝfics dins el seu cos i especialitat relacionats amb la matŔria econ˛mica.

El nou Ómbit d'especialitzaciˇ econ˛mic Ús el segon que s'aprova, desprÚs del d'execuciˇ penal. Properament es crearÓ el de comunicaciˇ, atenciˇ a la ciutadania i gestiˇ del coneixement. Tots aquests nous Ómbits s'encabeixen dins el desplegament de la nova organitzaciˇ professional de la Generalitat, que pretÚn ordenar els llocs de treball segons les Órees funcionals per tal de millorar la selecciˇ, la formaciˇ i la mobilitat dels treballadors.

La nova organitzaciˇ es va comenšar a desplegar l'octubre de 2008 i, fins ara, s'ha dibuixat un mapa provisional amb tretze Ómbits funcionals per als llocs de treball que requereixen un tÝtol universitari. Properament es farÓ una anÓlisi per als llocs de treball que requereixen el tÝtol de batxiller o tŔcnic i el de graduat en educaciˇ secundÓria obligat˛ria.


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya