Generalitat de Catalunya

Acords de govern

Inici > Acords de Govern > El Govern destina 2,1 milions per millorar dues residències de gent gran del Baix Llobregat i el Berguedà
Dimarts, 26 de maig de 2009

El Govern destina 2,1 milions per millorar dues residències de gent gran del Baix Llobregat i el Berguedà

  • Les dues actuacions crearan 40 noves places i 14 llocs de treball

  • Aquestes subvencions se sumen als més de 10,6 milions aprovats la setmana passada pel Govern per millorar set equipaments d'atenció a la dependència

  • Les inversions provenen del Fons estatal per a obres de creació i millora de la xarxa d'atenció a la dependència


El Govern ha acordat destinar 2.108.193 euros per millorar i ampliar dues residències de gent gran situades a Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat) i Gironella (Berguedà), respectivament. En total, les dues actuacions permetran crear 40 noves places i 14 llocs de treball.

Concretament, l'Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires rebrà una subvenció d'1.708.193 euros per reformar i ampliar la residència i centre de dia de gent gran, que passarà a oferir 30 noves places i crearà 8 llocs de treball.

La Fundació residència Sant Roc, per la seva banda, rebrà una subvenció de 400.000 euros per millorar i ampliar la residència i centre de dia per a gent gran a Gironella, que oferirà 10 noves places i crearà 6 llocs de treball.

Les subvencions aprovades avui, que formen part dels 61,9 milions d'euros traspassats a Catalunya a compte del Fons estatal per a obres de creació i millora de la xarxa d'atenció a la dependència, se sumen als més de 10,6 milions d'euros que el Govern va aprovar la setmana passada per millorar set equipaments d'atenció a la dependència, que permetran crear 456 noves places, millorar-ne 8 més i generar 239 llocs de treball.


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya