Generalitat de Catalunya

═ndex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. AccÚs al contingut (Alt + 1)
AccÚs al men˙ de la secciˇ (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 26 de maig

Cercador d'acords

  


Dimarts, 26 de maig de 2009

compra de vehiclesEl pla catalÓ amplia els ajuts directes a compra de turismes, motocicletes i ciclomotors, furgonetes i camions lleugers i s'aplica amb carÓcter retroactiu, amb data de l'entrada en vigor del Pla del Govern espanyol, el 18 de maig de 2009.


 

residŔncies de gent granS'ha acordat destinar 2.108.193 euros per millorar i ampliar dues residŔncies de gent gran situades a Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat) i Gironella (BerguedÓ), respectivament. Les dues actuacions permetran crear 40 noves places i 14 llocs de treball.


 

Exposiciˇ Universal de XangaiS'organitzarÓ la Setmana de Catalunya a l'Expo el maig de 2010 i se subvencionarÓ la participaciˇ de Barcelona en l'exposiciˇ, on la ciutat tindrÓ amb un estand propi. L'objectiu Ús fomentar el coneixement i oferir suport a les empreses i institucions catalanes que hi tenen activitats.


 

acollidaGrÓcies al diagn˛stic precoš de la malaltia i a les millores dels tractaments la mortalitat es redueix a un ritme d'un 1,01% anual en les dones i un 0,29% en els homes. La incidŔncia del cÓncer a Catalunya Ús de 16.984 casos l'any en homes i de 12.078 en dones.


 

Rh˘ne-AlpesS'ha autoritzat la signatura d'un conveni per colĚlaborar en Ómbits com l'economia, la recerca i la innovaciˇ, la cultura, la formaciˇ o les infraestructures amb aquesta regiˇ francesa. El document destaca la importÓncia de desenvolupar les infraestructures de connexiˇ entre territoris.


 

Especialista econ˛micAquest nou Ómbit funcional econ˛mic dins de l'organitzaciˇ de la Generalitat agruparÓ 500 llocs de treball que tenen assignades les funcions de gestiˇ dels pressupostos i de programaciˇ i anÓlisi econ˛mica i financera.


 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya