Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 19 de maig de 2009

Cercador d'acords

  


Dimarts, 19 de maig de 2009

habitatge protegitEl seu objectiu és agilitar els tràmits i afavorir la transparència en l'adjudicació adequada dels habitatges amb protecció oficial. Tots els ciutadans que hagin d'adquirir o llogar un habitatge protegit hauran d'estar inscrits en aquest registre.


 

actuacions urbanístiquesS'ha aprovat el decret pel qual s'estableix el règim jurídic dels habitatges destinats a fer efectiu el dret de reallotjament i es modifica el reglament de la Llei d'urbanisme pel que fa a aquest dret.


 

rehabilitació d'habitatgesEs destinen 65 milions d'euros a la rehabilitació del parc d'habitatges ja existent, una xifra que suposa un augment del 45% respecte de l'any 2008. Cada dia comencen obres de rehabilitació a gairebé 100 habitatges a Catalunya.


 

acollidaGovern i ens locals de Catalunya disposaran de 43 milions d'euros derivats d'aquest fons que fa possible ampliar l'oferta de formació d'adults i de cursos inicials de català, facilitar retorns voluntaris o donar suport a les dones, entre altres accions.


 

assistènciaEs destinen 10,6 milions a aquesta actuació que crearà 456 noves places per atendre persones amb dependència i 239 llocs de treball a diverses comarques de Catalunya.


 

Escolarització compartidaAquestes unitats, a les quals es destinen 13 milions d'euros, són serveis compartits per un centre educatiu i una entitat externa per escolaritzar temporalment l'alumnat amb risc d'exclusió social, per tal de fomentar una major implicació dels alumnes.


 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya