Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 12 de maig

Cercador d'acords

  


Dimarts, 12 de maig de 2009

infraestructuresS'han abordat els avenços assolits en el Pacte per a les infraestructures, l'acord per al traspàs del servei de Rodalies, i l'impuls del Corredor Mediterrani.


 

voluntariatPer a l'any 2009, compta amb un pressupost de gairebé 41 milions d'euros per a 226 actuacions, entre les quals hi ha cursos de formació de bombers voluntaris o subvencions a entitats de voluntariat.


 

imatge mèdicaS'ha prorrogat el conveni amb l'entitat pública Red.es de l'Estat fins a la fi de 2010 per poder completar la digitalització. A Catalunya es fan anualment set milions d'estudis radiològics, que està previst que l'any 2010 estiguin digitalitzats.


 

aparell circulatoriL'Informe sobre el Pla director de les malalties de l'aparell circulatori mostra que aquesta reducció des de l'any 2000 fins a l'any 2006 és fruit dels nous tractaments d'urgències d'aquestes malalties.


 

assistènciaAquest any es dóna una subvenció de 760.037 euros a la Federació ECOM, entitat que agrupa les principals associacions de persones amb discapacitat física a Catalunya, perquè pugui oferir el servei d'assistent personal a 52 persones amb discapacitat física.


 

Seu Vella de LleidaS'ha aprovat la creació d'aquest consorci i també s'ha donat el vistiplau als estatuts. El consorci gestionarà de forma comuna el conjunt monumental de la Seu Vella i els recursos que s'hi destinen.


 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya