Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern

Cercador d'acords

  


Dimarts, 5 de maig de 2009

Eix DiagonalEl nou eix viari de 67 quilòmetres de longitud permetrà millorar l'accés al litoral des de les comarques centrals, i potenciar les comunicacions intercomarcals. Les obres i la gestió de la infraestructura estan adjudicades per un import de 420,8 milions d'euros.


 

professors d'FPS'acorda que les persones amb experiència professional en l'activitat docent que treballen en el sector públic puguin ser contractades com a professorat especialista d'ensenyaments de Formació Professional. Podran exercir un màxim de 18 hores i 45 minuts setmanals en diversos cicles formatius de grau mitjà i superior.


 

estacions de muntanyaUna inversió de 600.000 euros permetrà obrir una línia d'ajuts per a ajuntaments i empreses gestores que vulguin adequar els accessos de les estacions d'esquí.


 

DepuradoresLa millora del sanejament de les dues Nogueres amb aquestes instal·lacions donarà servei a 1.700 i 950 habitants, respectivament. El cost total és de prop de 2,9 milions d'euros.


 

PréstecsS'ha acordat obrir dues línies de préstec per als pescadors i els armadors en aturada temporal. L'import dels dos tipus de préstecs supera els dos milions d'euros i beneficia 745 pescadors i 154 armadors.


 

La sardana dansa nacional de Catalunya S'ha iniciat el procés que permeti declarar la sardana dansa nacional de Catalunya. La sardana és una de les expressions més rellevants de la cultura popular i tradicional catalana. Cada any es fan més de 3.500 ballades o audicions a Catalunya.


 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya