Generalitat de Catalunya

Acords de govern

Inici > Acords de Govern > El Govern destinarÓ 4 milions d'euros a la nova residŔncia i centre de dia per a gent gran de Palafrugell
Dimarts, 28 d'abril de 2009

El Govern destinarÓ 2,8 milions d'euros a la nova residŔncia i centre de dia per a gent gran de Palafrugell

  • El nou equipament de la Fundaciˇ Privada Palafrugell Gent Gran disposarÓ de 150 places residencials i 40 de centre de dia


El Govern ha atorgat avui una subvenciˇ de 2,8 milions d'euros per a la nova residŔncia i centre de dia de gent gran amb dependŔncia que la Fundaciˇ Privada Palafrugell Gent Gran estÓ construint en aquest municipi del Baix EmpordÓ. La Generalitat destinarÓ a aquest equipament un total de 4 milions d'euros, una aportaciˇ que representa mÚs del 30% del cost de l'equipament.

El nou equipament disposarÓ de 150 places residencials i 40 de centre de dia, de les quals quasi la meitat seran concertades amb el Departament d'Acciˇ Social i Ciutadania. El nou centre substituirÓ l'actual residŔncia per a gent gran de la Fundaciˇ i incrementarÓ en un 70% el nombre de places residencials disponibles a Palafrugell.

La nova residŔncia i centre de dia s'ubica en el sector Pi Verd, en uns terrenys de 10.067 metres quadrats cedits per l'Ajuntament de Palafrugell. Es preveu que les obres estiguin enllestides a finals d'aquest any.


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya