Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 28 d'abril de 2009

Cercador d'acords

  


Dimarts, 28 d'abril de 2009

feinaLa nova agència serà l'organisme mitjançant el qual el Govern exercirà les seves competències en matèria d'inspecció de treball un cop es faci efectiu el traspàs previst a l'Estatut.


 

Pla de polítiques de donesEnguany, s'invertirà més de 118 milions d'euros en aquest pla, un 243% més respecte a la inversió realitzada l'any 2005 en mesures per millorar la situació de les dones.


 

inserció socialLa línia està dotada amb 10 milions d'euros i té com a objectiu principal vetllar per la integració laboral de persones amb discapacitat i amb risc d'exclusió social.


 

professionals de l'esportS'aprova el Decret de creació del Registre Oficial de Professionals de l'Esport de Catalunya. És un dels instruments que preveu la nova Llei de l'exercici de les professions de l'esport, aprovada ara fa un any, per garantir la qualitat dels serveis i la pràctica esportiva.


 

Gestió de la xarxa viària a GironaEs traspassa a la Generalitat les carreteres comarcals gestionades per la Diputació de Girona i es cedeix a la Diputació la xarxa local de carreteres. S'invertiran 20 milions d'euros en els propers cinc anys per millorar la xarxa viària gironina.


 

ResidènciaS'ha atorgat una subvenció de 2,8 milions d'euros a la Fundació Privada Palafrugell Gent Gran per a la construcció d'aquest nou equipament que disposarà de 150 places residencials i 40 de centre de dia.


 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya