Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 21 d'abril de 2009

Cercador d'acords

  


Dimarts, 21 d'abril de 2009

obra públicaAquest any s'invertiran 6.581 milions d'euros en obra pública, xifra que significa que la inversió s'ha incrementat un 63% en els últims 5 anys. La inversió en obra pública de la Generalitat, una de les mesures impulsades per fer front a la crisi, generarà el 2009 més de 78.980 llocs de treball.


 

salut públicaEs destinen 46 milions d'euros a l'Agència de Salut Pública de Barcelona per actuar en la vigilància de brots epidèmics, la seguretat i la higiene dels aliments o la promoció de la salut, entre d'altres.


 

Plans directorsS'han autoritzat les partides destinades a la redacció d'aquests plans, que permetran definir amb major detall el planejament supramunicipal i coordinar la normativa urbanística pel que fa als espais oberts, el creixement urbà i les infraestructures.


 

Convocatòria d'oposicionsEs convoquen oposicions per a 86 places de tècnics i llicenciats en els àmbits de salut pública, química i diverses enginyeries amb l'objectiu de reduir la interinitat de l'ocupació a l'Administració catalana.


 

Complex per a discapacitatsEs dóna el vistiplau al conveni amb la Fundació Institut Guttmann per construir un gran equipament residencial de serveis socials especialitzat perquè hi puguin viure persones amb discapacitat física, grans i joves. El complex estarà situat al barri de la Sagrera de Barcelona.


 

Medalles i Plaques President MaciàS'ha acordat concedir la Medalla al treball President Macià 2009 a 19 persones i la Placa al treball President Macià 2009 a 10 empreses, entitats i organismes amb seu a Catalunya. Aquests guardons són distincions a la dedicació, la constància i l'esperit d'iniciativa en el treball.


 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya