Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 14 d'abril de 2009

Cercador d'acords

  


Dimarts, 14 d'abril de 2009

pacte d'entesaEl Govern estudiarà en les properes setmanes les noves propostes d'actualització del Pacte que tenen per objectiu establir noves prioritats per tal d'afrontar l'actual situació econòmica.


 

finançarA partir d'ara les entitats financeres que disposin d'un fons de titulització d'actius avalat pel Govern podran reinvertir la liquiditat obtinguda en crèdits a curt termini. La mesura vol contribuir a resoldre els problemes de liquiditat de les pimes.


 

interésS'aprova un projecte de llei per adequar el tipus d'interès a la situació actual dels mercats financers. L'interès de demora aplicable per a l'exercici pressupostari 2009 serà del 5% en lloc del 7% inicialment previst per la Llei de pressupostos amb l'objectiu d'impulsar l'activitat econòmica.


 

aiguaS'inverteixen més de 12 M€ per instal·lar més de 6.000 metres de col·lectors des de Can Rial i Mas d'en Gall fins a la depuradora d'Abrera. Aquesta actuació aconseguirà una important millora sanitària i mediambiental de la conca del riu Llobregat i de l'entorn general del municipi.


 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya