Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 7 d'abril de 2009

Cercador d'acords

  


Dimarts, 7 d'abril de 2009

trensEs destinen 111 milions d'euros a l'adquisició de nous combois per a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) que permetran afrontar el perllongament de la línia Barcelona-Vallès.


 

Creu de Sant JordiEs concedeix enguany a 27 personalitats i 15 entitats en agraïment per la seva tasca en la defensa de la identitat i la personalitat de Catalunya.


 

comarques de muntanyaEs destinen un total de 10,4 milions d'euros a diverses mesures com ara millores en el paisatge, equipaments i infraestructures d'electrificació, abastament d'aigua, condicionament de camins rurals i de muntanya, i desenvolupament local.


 

habitabilitatEl decret sobre condicions d'habitabilitat dels habitatges potencia habitatges més accessibles i flexibles i la normativa fixa el llindar màxim d'ocupació per persona i amplia la superfície mínima útil de 30 a 40 m2.


 

ElectrificacióEs destinen 7,1 milions d'euros a ajuts per fomentar la connexió dels municipis a les xarxes de gas i d'electricitat. Les subvencions es destinen als ens locals i pretenen millorar l'equilibri energètic entre territoris.


 

Hospital ComarcalS'ha aprovat una partida de 173,5 milions d'euros per a la construcció i el manteniment del nou Hospital Comarcal de la Garrotxa, a Olot. L'hospital s'ubicarà en un nou edifici de tres plantes, amb una superfície de més de 27.000 m2.


 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya