Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 24 de març de 2009

Cercador d'acords

  


Dimarts, 24 de març de 2009

Llei de barrisS'ha aprovat destinar 99 milions d'euros a la sisena convocatòria d'ajuts als barris. La nova etapa amplia la concessió dels ajuts als municipis de menys de 10.000 habitants amb la línia "Viles amb projectes". En sis convocatòries s'haurà beneficiat més de 100 municipis.


 

xarxa viàriaEs realitzaran una cinquantena d'actuacions de renovació del paviment i de millora de la seguretat viària arreu de Catalunya amb una inversió de prop de 70 milions d'euros


 

material informàticS'aprova un partida de 12,9 milions d'euros per a material informàtic destinat als centres educatius i es destina 12,6 milions d'euros a la construcció de dos nous CEIP i l'ampliació d'un altre.


 

sanejamentS'invertirà prop de 4 milions d'euros per ampliar la depuradora de Vacarisses, al Vallès Occidental, i se'n construirà una de nova a Castellolí, a l'Anoia. Aquestes dues actuacions milloraran la qualitat de l'aigua de prop de 8.000 habitants.


 

centres penitenciarisEs signa un acord amb l'Ajuntament de Barcelona per a la renovació dels centres penitenciaris de la ciutat que han de substituir la Model i la Trinitat.


 

Xarxa pública de teatresS'ha aprovat la creació del Sistema Públic d'Equipaments Escènics i Musicals de Catalunya una xarxa que integra teatres i auditoris de tot el territori que permetrà distribuir homogèniament l'oferta d'aquests equipaments.


 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya