Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de Govern > 17 de març de 2009 > 17 de març de 2009

Cercador d'acords

  


Dimarts, 17 de març de 2009

recursos per a la formació d'aturatsEls recursos destinats a la formació ocupacional pel 2009 superen els 205 milions d'euros i es multipliquen per 3,5. Es preveu beneficiar al voltant de 176.000 persones en situació d'atur. Enguany es posen a disposició de les persones desocupades més de 9.000 accions de formació gratuïta.


 

PréstecS'ha acordat atorgar un préstec de 42 milions d'euros per al finançament dels vehicles que estan en estoc durant més de sis mesos, a causa de la caiguda de les vendes. L'acció forma part de les onze mesures immediates per donar suport al sector de l'automoció.


 

CreàpolisS'ha aprovat una participació del 14,4% en el nou parc d'innovació empresarial Creàpolis, amb una inversió d'1,5 milions d'euros. L'operació es farà mitjançant l'empresa pública AVANÇSA, Empresa de Promoció i Localització Industrial de Catalunya.


 

Garrigues SudAprovada l'expropiació dels terrenys per garantir el subministrament elèctric de l'estació de bombament que ha de donar servei als municipis de Bovera, la Granadella, Bellaguarda, a les Garrigues.


 

entitats juvenilsEs tracta d'una eina que fixa les línies de les polítiques públiques per millorar les condicions de seguretat en l'ús de les noves tecnologies de la informació i la comunicació, tant de les xarxes i infraestructures com dels continguts.


 

Unió EuropeaEs crea un grup de treball per coordinar la contribució de Catalunya durant la presidència de torn d'Espanya, el primer semestre de 2010. El grup treballarà en l'elaboració d'un document que recollirà totes les propostes del Govern i que es lliurarà al Govern d'Espanya al llarg d'aquest any.


 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya