Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 17 de març de 2009

Cercador d'acords

  


Dimarts, 10 de març de 2009

suport a l'automocióS'impulsen 11 mesures amb una inversió de 465,8 milions d'euros. La majoria dels recursos, el 72%, es destinaran a la indústria auxiliar i als fabricants de components. Aquestes mesures aprovades són complementàries al Pla integral d'automoció del Ministeri d'Indústria.


 

xarxa viària catalanaEls treballs, amb una inversió de 100 milions d'euros, consisteixen principalment en la conservació del ferm, la senyalització, les barreres de seguretat i els elements de drenatge. Les actuacions abastaran els prop de 5.200 quilòmetres de carreteres que explota directament la Generalitat.


 

Subvenció de serveis educatiusS'aproven ajuts per a l'acollida i aprenentatge del català de nouvinguts, per a l'escolarització d'alumnes amb necessitats educatives específiques i per organitzar activitats abans de començar les classes al matí. També s'impulsa la construcció del CEIP Sant Just de Santa Coloma de Gramenet, que escolaritzarà 450 alumnes.


 

Estació de SallentEs destinen 50 milions d'euros a les 140 famílies que rebran les indemnitzacions, 46 de les quals van ser reallotjades el gener pel risc d'esfondrament del barri construït sobre una antiga mina.


 

entitats juvenilsS'aproven les convocatòries de subvencions per a activitats, inversions en béns immobles i convenis de reconeixement de la tasca associativa. Com a novetat, s'incorporarà la tramitació electrònica de les sol·licituds de les subvencions per facilitar la tasca a les entitats.


 

Govern Territorial de SalutLa creació del Consorci del Govern Territorial de Salut de la Cerdanya és un pas més en la descentralització del sistema sanitari català, que ja ha formalitzat 26 consorcis i en té previst un total de 37. El nou organisme comprèn una població de 15.367 persones.


 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya