Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern

Cercador d'acords

  


Dimarts, 24 de febrer de 2009

Atenció podològicaUnes 170.000 persones podran accedir a aquesta nova prestació abans de l'estiu. Es tracta del tercer servei que es dóna gratuït, després de l'atenció bucodental als infants i la vacuna contra el virus del papil·loma humà.


 

Fons de Cooperació LocalEnguany es destinaran 114,2 milions d'euros als ajuntaments i 36,8 milions als consells comarcals a través del Fons de Cooperació Local que en tres anys s'ha incrementat en un 31%.


 

Pla Anual de Cooperació 2009La inversió d'enguany en cooperació és de 65,2 milions d'euros, representa un 74% del pressupost d'Afers Exteriors i Cooperació del Govern i aposta per actuacions destinades a garantir el dret a la salut, a l'aigua i a l'educació.


 

Préstecs PIMESLa línia de préstec ICF-CreixComerç dóna suport a aquelles empreses que volen renovar, ampliar o obrir nous negocis. Està dotada amb 25 milions d'euros i es dirigeix tant a iniciatives individuals com col·lectives.


 

Millora de la carreteraS'ha aprovat dues línies de subvenció d'un total d'11,1 milions d'euros destinades a entitats, fundacions i institucions per programes d'impuls d'actuacions cíviques, comunitàries i per fomentar el voluntariat.


 

conca fluvial de CatalunyaS'ha aprovat el Decret que delimita els límits geogràfics de totes les masses d'aigua que formen part de les conques internes de Catalunya i que ratifica la Generalitat com l'autoritat que planifica i gestiona aquest àmbit territorial.


 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya