Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern

Cercador d'acords

  


Dimarts, 17 de febrer de 2009

PUOSC 2009La dotació permetrà a ajuntaments i entitats locals finançar 1.061 actuacions destinades a la millora de les vies públiques, l'abastament d'aigua, les instal·lacions esportives i docents, i també s'hi inclouen biblioteques i infraestructures de telecomunicacions.


 

mestres i professorsEn quatre anys s'han convocat un total de 18.591 places gràcies a les dues últimes convocatòries, les més importants que s'han fet fins ara. El percentatge d'interins s'ha reduït del 23,9% al 15% en els tres darrers cursos.


 

places de funcionariLa majoria de places d'aquesta convocatòria corresponen a l'opció general, però també se'n convoquen a les opcions jurídica, de prevenció, i econòmica. En l'anterior convocatòria, que es va realitzar al març de 2006, es van ofertar 188 places.


 

Millora de la carreteraLes obres a la TV-3319 començaran el mes vinent, tindran un termini de vuit mesos i s'hi ha destinat un pressupost d'1 milió d'euros. Les obres afectaran un tram d'1,1 quilòmetres, des de la zona industrial existent a l'entrada del nucli urbà, i l'encreuament amb l'avinguda del País Valencià.


 

Adoberies de VicEs tracta d'un dels barris més emblemàtics de Vic, tant pel seu caràcter històric com per la tradició adobera de la ciutat i dels oficis relacionats amb la pell. Està situat al voltant de la ribera del riu Mèder, prop de les muralles medievals i del pont de Queralt.


 

centres educatiusL'Ajuntament de Flix ja disposava des de 1992 de la concessió provisional d'una emissora de freqüència modulada de tipus municipal.


 

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya