Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 10 de febrer de 2009

Cercador d'acords

  


Dimarts, 10 de febrer de 2009

control ambientalAquest Projecte de llei permetrà a les empreses abaratir els costos econòmics de la tramitació ambiental. El nou text simplifica els procediments i redueix el cost administratiu per a les empreses però sense rebaixar l'exigència dels requeriments mediambientals.


 

avalsS'avalaran operacions de finançament a empreses que acreditin la seva viabilitat, per un import d'entre 0,5 i 2 milions d'euros, amb un termini màxim de tres anys. La iniciativa és una de les 61 mesures impulsades pel Govern per fer front a la crisi.


 

onze centres de recercaEls nous contractes programa permetran augmentar el finançament dels centres de recerca un 11'6% ja que rebran més de 177 milions d'euros fins al 2013. L'any 2010 hi haurà 41 centres de recerca a la Xarxa de Centres de Recerca de la Generalitat de Catalunya, 14 més que a l'any 2005.


 

centres educatiusLes noves construccions oferiran 2.000 places escolars més per donar resposta a l'increment en la demanda d'escolarització d'alguns municipis. La inversió total és de 17,9 milions d'euros.


 

centres educatiusEs destinen més de 23 milions d'euros a subvencionar diversos serveis escolars com ara les activitats extraescolars que organitzen ajuntaments i AMPAS o l'escolarització de nens de 0 a 3 anys a les escoles privades, entre d'altres serveis.


 

centres educatiusAquestes noves instal·lacions podran donar servei a 4.600 habitants i suposaran una millora sanitària i mediambiental de les lleres de la conca del riu Tordera. També s'impulsa la connexió dels sistemes de sanejament a l'estació depuradora d'aigües residuals de l'Escala.


 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya