Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern

Cercador d'acords

  


Dimarts, 27 de gener de 2009

més escolesEs destinaran 117 milions d'euros a les obres de construcció de 16 CEIP, 6 IES i 2 Instituts Escola a tot el territori que donaran servei a un total de 9.000 alumnes.


 

CAP Es destinen 22 milions d'euros a la construcció de nous centres a diverses poblacions de Catalunya que donaran servei a prop de 125.000 persones


 

governs territorials de SalutEs faran públiques les dades de les empreses que cometin infraccions molt greus en la prevenció de riscos laborals pels seus treballadors Amb aquesta mesura es reforça la protecció als treballadors, atès l'alt cost social i laboral de la sinistralitat


 

relacions exteriors Es crea aquesta nova delegació del govern per enfortir la presència de Catalunya als països de l'Amèrica Central i l'Amèrica del Sud, amb forts lligams socials, culturals, polítics i econòmics.


 

Universitat Rovira i VirgiliS'invertiran 15 milions d'euros a la construcció d'un nou Campus d'aquesta universitat. D'aquests 13,3 es destinaran a la construcció i 1,7 milions, a equipaments i material. La nova infraestructura universitària estarà ubicada a l'avinguda Remolins de Tortosa.


 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya