Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 20 de gener de 2009

Cercador d'acords

  


Dimarts, 20 de gener de 2009

llei d'aeroports i heliportsEs tracta de dos instruments bàsics per impulsar i vertebrar la política aeronàutica dels propers anys i així potenciar la xarxa d'aeroports comercials, avançar en la construcció de nous aeroports i estendre i consolidar la xarxa d'aeròdroms i d'heliports a Catalunya.


 

Nou Centre Penitenciari del Camp de Tarragona S'aprova la licitació de la construcció al Catllar (Tarragonès) del nou equipament penitenciari, que tindrà 750 places i substituirà la vella presó de Tarragona. Les obres tindran un pressupost de gairebé 114 milions d'euros.


 

governs territorials de SalutLa constitució dels governs territorials del Baix Penedès, el Vallès Occidental Est i l'Hospitalet i el Prat de Llobregat significa un pas més en la descentralització del sistema sanitari català, que ja ha formalitzat 25 consorcis i en té previstos un total de 37.


 

Accés a la versió electrònica del BOE S'ha signat un acord amb l'Agència Estatal Butlletí Oficial de l'Estat que permet fer consultes i obtenir còpies del butlletí a les oficines d'Atenció Ciutadana i a les biblioteques públiques. La versió digital del BOE té caràcter oficial i autèntic des d'inici d'any.


 

NomenamentsS'ha aprovat proposar Ramon Font com a president del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC).


 
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya