Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 13 de gener de 2009

Cercador d'acords

  


Dimarts, 13 de gener de 2009

Promoció de la participació ciutadanaS'ha aprovat el Pla interdepartamental de participació 2008-2010, que inclou un centenar d'actuacions per introduir la participació ciutadana en la definició de les polítiques públiques. El principal objectiu d'aquest pla és millorar la qualitat democràtica.


 

Decret de sequeraLa conca de la Muga torna a l'escenari de la normalitat després de les pluges registrades en les darreres setmanes. Tot i la millora de les reserves, el Govern finalitzarà les obres previstes a l'Alt Empordà amb motiu de l'episodi de sequera.


 

Escoles Oficials d'IdiomesSegons el nou Decret aprovat els alumnes que superin el cinquè curs assoliran la competència estàndard de la Unió Europea. El nombre d'alumnes matriculats a les escoles oficials d'idiomes de Catalunya ha augmentat un 33% en els últims cinc anys i ha arribat als 53.449.


 

Millora de l'encreuament entre la C-153 i la BV-5213L'actuació millorarà la seguretat viària de l'encreuament entre la C-153 i la BV-5213 d'accés a Tavèrnoles i al parador de Sau, a la comarca d'Osona amb la construcció de dos carrils centrals i una rotonda. La inversió destinada als treballs és de 820.000 euros.


 

Oposicions a 30 places d'agent rural auxiliar Aquesta oferta d'ocupació pública suposarà que es redueixi la interinitat en el cos d'Agents Rurals. La publicació de la convocatòria es produirà en el termini màxim de tres mesos.


 

Projecte de llei sobre gossos d'assistènciaEs regula l'accés a l'entorn de les persones amb discapacitat visual, auditiva, física, autisme o determinades malalties usuàries de gossos d'assistència.


 
Altres acords aprovats

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya