Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 7 de gener de 2009

Cercador d'acords

  


Dimarts, 7 de gener de 2009

Pla de Transports de ViatgersEl Pla aprovat estableix els principals eixos d'actuació per millorar els serveis de transport públic interurbà de viatgers, tant ferroviaris com per carretera, fins al 2012.


 

Pla estratègic de la bicicleta Aquest Pla estratègic té com a objectiu potenciar i fomentar l'ús d'aquest mitjà de transport que, en els darrers anys, ha aconseguit consolidar-se com un mitjà de mobilitat dels catalans.


 

Compensacions a càrrecs electes de municipis petits Aquesta mesura fomenta l'accés a l'activitat política i dignifica l'activitat dels càrrecs electes dels municipis de menys de 2.000 habitants. Les dotacions van des dels 860 als 1.450 euros mensuals per electe.


 

Denegada la segregació de la CanonjaS'ha denegat formalment la petició de segregar una part del terme municipal de Tarragona per constituir el municipi de la Canonja, donant així compliment a la legislació vigent.


 

consulta popular a Sant CeloniS'ha acordat trametre al Govern de l'Estat la sol·licitud d'aquest municipi per sotmetre a consulta popular la conveniència d'ubicar una Àrea Residencial Estratègica (ARE) a Can Riera de l'Aigua.


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya