Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern

Cercador d'acords

  


Dimarts, 23 de desembre de 2008

mesures accés habitatgeS'avançarà el 60% de les subvencions de rehabilitació d'habitatges, es compraran edificis del mercat lliure per fer-los protegits i es garantirà els préstecs als compradors que no puguin pagar la hipoteca.


 

soterrament electricitatEs destinen 6,9 milions d'euros a actuacions que tenen com a objectiu allunyar les línies d'edificis i equipaments i minimitzar els seus efectes sobre la trama urbana i el paisatge.


 

carreteresEs millorarà i es renovarà paviment d'alguns encreuaments i accessos de la C-35 i la C-13 amb diverses actuacions que tenen un pressupost d'11,4 milions d'euros.


 

habitatgeLa nova agència, que integrarà l'empresa pública Adigsa, actuarà amb més agilitat en la gestió de les polítiques d'habitatge. La creació de l'agència està recollida com una de les mesures del Pacte Nacional per a l'Habitatge.


 

educacióSe subvencionarà amb 2,5 milions d'euros les obres de reforma de diversos centres educatius. També s'atorguen dues subvencions a la Universitat de Barcelona i a la Universitat Autònoma per finançar la formació del professorat no universitari.


 

investigadorsEs destinaran més de 2,5 milions d'euros a la creació d'equips de recerca estables en l'àmbit de la salut. També es vol alliberar els investigadors de les tasques assistencials per tal que es puguin dedicar intensivament a la recerca.


 
 
Altres acords aprovats


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya