Generalitat de Catalunya

Acords de govern

Inici > Acords de Govern > El Govern aprova el Projecte de llei de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya
Dimarts, 23 de desembre de 2008

El Govern aprova el Projecte de llei de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya

  • La nova Agència, que integrarà l'empresa pública Adigsa, actuarà amb més agilitat en la gestió de les polítiques d'habitatge

  • La creació de l'Agència està recollida com una de les mesures del Pacte Nacional per a l'Habitatge

El Govern ha aprovat avui el Projecte de llei de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, que a l'inici de sessions del 2009 començarà d'urgència la seva tramitació al Parlament. Amb la creació de l'Agència, es pretén establir una estructura executiva àgil i dinàmica capaç de donar una resposta eficient als problemes plantejats en matèria d'habitatge. I, de cara al ciutadà, comportarà una major agilitat en la gestió i un increment de l'eficiència en l'execució de les polítiques d'habitatge.

L'objectiu de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya és executar i gestionar les polítiques d'habitatge que són competència de la Generalitat de Catalunya. Especialment, donarà la resposta de la Generalitat al creixement, la complexitat i la proximitat al territori necessària de les actuacions públiques en matèria d'habitatge mitjançant la seva gestió integrada. La nova Agència integrarà a la seva estructura l'empresa pública Adigsa.

La creació de l'Agència és una mesura recollida al Pacte Nacional per a l'Habitatge per tractar el creixement i la diversificació de les responsabilitats públiques en matèria d'habitatge.


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya