Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern

Cercador d'acords

  


Dimarts, 16 de desembre de 2008

mesures de suport a empreses i treballadorsEs crea una línia d'avals de 500 milions d'euros i un conjunt de mesures per a empreses i treballadors amb dificultats per la manca d'accés al crèdit. Aquesta iniciativa complementa aquelles que es puguin impulsar a nivell estatal i europeu.


 

teràpia gènicaEs destinarà més de 48 milions d'euros al consorci CBATEG que s'encarregarà de constituir una plataforma de suport per als centres de recerca i, en general per a tota a la comunitat científica i tecnològica.


 

desocupats per a la T1Es destinarà un total d'1.291.497 euros en concepte de subvenció per al Pla d'aeroports, que ha de permetre la formació de desocupats que treballaran a la terminal. La primera fase de formació permetrà incorporar 1.300 persones.


 

equipaments socialsEs destinen 1.231.439 euros a la construcció i millora de diversos centres que presten atenció a la gent gran, persones amb discapacitat, joves i infants.


 

Cos de Bombers de la GeneralitatS'ha aprovat l'oferta d'ocupació pública de 160 places de la categoria de bombers de l'escala bàsica del Cos de Bombers. Als bombers de l'escala bàsica els corresponen les funcions bàsiques operatives en tasques de prevenció, extinció d'incendis i salvaments.


 

Decret de sequeraEs prorroga el Decret de sequera a partir de l'1 de gener de 2009 a la conca de la Muga que continua en l'escenari d'excepcionalitat 2, i a la conca de Cap de Creus i Costa Nord, que es manté en fase d'excepcionalitat 1 i s'aixeca l'excepcionalitat 1 al sistema Ter-Llobregat.


 
 
Altres acords aprovats


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya