Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 9 de desembre de 2008

Cercador d'acords

  


Dimarts, 9 de desembre de 2008

Pla general de seguretatEl Pla preveu millorar sis àmbits d'actuació: la seguretat ciutadana, la seguretat viària, els sistemes de protecció civil, les infraestructures per les emergències, el joc i l'oci, i la formació dels professionals de la seguretat.


 

Construcció d'un nou CEIP i millores a centres escolarsEs destinen més de 6 milions d'euros al Prat de Llobregat per a la construcció d'un CEIP i a subvencions per a obres en centres escolars de Preixana, Granollers, Cercs i Sant Joan de Vilatorrada.


 

Més de 376.000 euros per a equipaments socialsEs dóna impuls a una residència per a discapacitats psíquics al Vendrell, un centre per a la gent gran a l'Alt Empordà i un taller d'aprenentatge per a joves amb risc d'exclusió social a Barcelona.


 

Internacionalització del sector tèxtil, de l'electrònica i les tecnologiesEs signaran convenis amb un total de nou entitats de tots dos sectors per portar-los a terme i s'hi destina un total de 2.575.220 euros.


 

Projectes turísticsEs destinen prop de dos milions d'euros al desenvolupament de les vies verdes, a dos nous centres d'interpretació de la Batalla de l'Ebre i a plans de foment turístic de diversos indrets de Catalunya.


 

Adquisició de fons per a les bibliotequesS'aportarà més de dos milions d'euros a la Diputació de Girona i a la Diputació de Barcelona per a l'adquisició de fons destinats a les 53 biblioteques gironines i les 199 de barcelonines. Els imports de les subvencions són, respectivament, 610.000 euros i 1,4 milions d'euros.


 
 
Altres acords aprovats


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya