Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 2 de desembre de 2008

Cercador d'acords

  


Dimarts, 2 de desembre de 2008

persona i la famíliaS'ha aprovat l'Avantprojecte de Llei del Llibre II del Codi Civil de Catalunya relatiu a la persona i a la família. El Llibre II adapta la llei als canvis que s'han produït en la societat catalana i a les característiques de les famílies actuals.


 

xarxa d'hospitals comarcalsEs destinen prop de 15 milions d'euros per a obres a l'Hospital de Palamós, al Baix Empordà, i el de Sant Bernabé de Berga, al Berguedà.


 

centres de recercaEs renovaran els contractes de 10 centres de recerca amb una inversió de més de 177 milions d'euros, la qual cosa suposa un increment anual de l'11,65%.


 

Millora de l'Eix de l'Ebre a Tortosa L'actuació consisteix a renovar el paviment de la carretera i condicionar accessos al llarg de vuit quilòmetres. Els treballs tenen una inversió prevista d'1,7 milions d'euros.


 

Abastament d'aiguaEl nou equipament pertany a la Fundació Privada Aurea i comptarà amb un centre d'atenció especialitzada i un d'ocupacional, un servei prelaboral i 24 places residencials.


 

participació ciutadanaS'ha acordat obrir tres convocatòries d'ajuts destinades a la promoció de la participació ciutadana per un valor total de 2.750.000 euros per implicar la ciutadania en polítiques públiques.


 
 
Altres acords aprovats


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya