Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 25 de novembre de 2008

Cercador d'acords

  


Dimarts, 25 de novembre de 2008

agricultura ecològicaS'aprova un pla amb l'objectiu de promoure les produccions i el consum de productes i aliments ecològics a Catalunya. El Pla inclou 105 actuacions i té un pressupost de 37 milions d'euros.


 

discapacitatsEs destinen 1,2 milions d'euros a set entitats perquè impulsin diferents equipaments per a persones amb discapacitat física o psíquica. Entre les inversions, que oferiran un total de 171 places, destaca la construcció de dos centres a Barcelona i un a Lleida.


 

Plans Educatius d'EntornEs destinen prop de 2 milions d'euros a aquests plans de Badalona, l'Hospitalet de Llobregat, Reus i Terrassa. Un total de 39.367 alumnes de 3 a 16 anys participaran en les activitats programades dins d'aquests PEE, que inclouen 127 centres educatius.


 

centre R+DS'atorga una subvenció de 513.454 euros per a la construcció de la seu del Centre R+D per a la Indústria Agroalimentària. El nou organisme dóna un impuls decidit a la potenciació i a la creació de centres de recerca i desenvolupament, en àrees científiques estratègiques.


 

Abastament d'aiguaSe substituirà l'antiga canonada que connecta Mollet i Parets per garantir el subministrament d'aigua. Les obres de millora, que beneficiaran més de 51.000 persones, és previst que s'acabin abans d'un any.


 

turismeJaume Tàpies i Ibern de l'Hotel Castell de Ciutat, de la Seu d'Urgell, rep la Medalla d'Honor i Lloret Turisme rep la Placa d'Honor. Els Guardons del Turisme reconeixen la trajectòria de 22 professionals, empreses i entitats del sector.


 
 
Altres acords aprovats


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya