Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 18 de novembre de 2008

Cercador d'acords

  


Dimarts, 18 de novembre de 2008

ajuts menjadorsLa dotació aprovada per a aquests ajuts és de 117 milions d'euros. Més de 121.000 alumnes es beneficien de les subvencions per gaudir d'aquests ajuts. Les beques menjador per a famílies amb rendes més baixes augmenten un 10,6 per cent, fins als 20,7 milions d'euros.


 

col·legiS'aprova invertir 4,8 milions d'euros per fer el nou centre, que tindrà dues aules per curs. El centre comptarà amb una biblioteca amb accés directe des del carrer, perquè es pugui utilitzar fora de l'horari escolar, i un gimnàs de 240 metres quadrats.


 

autoviaS'aprova una inversió de 10,2 milions d'euros destinada a expropiacions per executar les dues obres. El desdoblament de la C-31 i el condicionament de la C-51 començaran aquest hivern i sumen un pressupost de 112 milions d'euros.


 

salutLa creació d'aquest Consorci del Govern Territorial de Salut és un pas més en la descentralització del sistema sanitari català, que ja ha formalitzat 19 consorcis i en té previst un total de 37.


 

pescaL'Institut Català del Crèdit Agrari (ICCA) concedirà crèdits en condicions beneficioses a les confraries de pescadors perquè puguin avançar el subsidi d'atur als mariners aturats de manera obligatòria. Els armadors també podran accedir a préstecs per avançar l'ajut per aquesta aturada.


 

paleontologiaL'institut es cedeix per impulsar-lo com a nou centre de recerca, seguint el model de centres de recerca de la Generalitat, sota el paraigua de l'Institut Català de Paleontologia i la UAB. La cessió servirà per garantir la conservació i actualització del llegat de la institució.


 
 

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya