Generalitat de Catalunya

Acords de govern

Inici > Acords de Govern > El Govern fa un pas més en la construció de l'autovia Palamós-Platja d'Aro i la millora de la carretera entre Albinyana i Valls
Dimarts, 18 de novembre de 2008

El Govern fa un pas més en la construció de l'autovia Palamós-Platja d'Aro i la millora de la carretera entre Albinyana i Valls

  • Aprova una inversió de 10,2 milions d'euros destinada a expropiacions per executar les dues obres

  • El desdoblament de la C-31 i el condicionament de la C-51 començaran aquest hivern i sumen un pressupost de 112 milions d'euros

El Govern ha aprovat avui una inversió de 10,2 milions d'euros que es destinarà a expropiacions per tal de dur a terme les obres de desdoblament de la C-31 entre Platja d'Aro i Palamós (Baix Empordà) i la millora del traçat de la C-51 entre Albinyana (Baix Penedès) i Valls (Alt Camp). Aquesta partida s'afegeix a la inversió de 112 milions d'euros corresponent a l'execució dels treballs.


Condicionament de la C-51

D'una banda, el Govern ha aprovat una partida de 6 milions d'euros destinada a expropiacions en el marc de les obres de condicionament de la C-51 entre Albinyana i Valls, que consistiran en l'ampliació de la carretera, la millora de revolts i encreuaments i en la construcció de dues variants. Així, aquesta actuació contribuirà a afavorir la seguretat i la fluïdesa del trànsit i potenciar les comunicacions entre el Baix Penedès i l'Alt Camp.

Els treballs, adjudicats per un valor de 44,5 milions d'euros, començaran aquest hivern i tindran un termini de 36 mesos. Aquesta actuació abastarà un tram de 22 quilòmetres, als termes municipals d'Albinyana, la Bisbal del Penedès, Rodonyà, Vila-rodona, Bràfim, Alió, Puigpelat i Valls.


Autovia Palamós - Platja d'Aro

El Govern també ha destinat una inversió de prop de 4,2 milions d'euros a expropiacions per a les obres de desdoblament de la C-31 entre Platja d'Aro i Palamós. Els treballs permetran convertir aquest tram de 13 quilòmetres en una autovia, que donarà continuïtat a vies desdoblades de l'Alou (Llagostera) a Santa Cristina d'Aro i de Palamós a Palafrugell, i a la de Vidreres a l'Alou.

Aquesta actuació abastarà el tram de la C-31 entre el final de la variant de Santa Cristina d'Aro i el final de la variant de Palamós i el desdoblament de carrils s'efectuarà a partir de la via ja existent en la major part del traçat. Els treballs estan adjudicats per un import de 67,4 milions d'euros i començaran aquest hivern, amb un termini d'execució de 24 mesos.


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya