Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 11 de novembre de 2008

Cercador d'acords

  


Dimarts, 11 de novembre de 2008

mossosActualment hi ha 1.058 aspirants seguint el curs bàsic policial a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya, que reforçaran la presència policial arreu de Catalunya a partir del mes de juny.


 

vacunesLa primera dosi de la vacuna triple vírica s'administrarà als 12 mesos i no als 15 com es feia abans i s'inclou la vacunació contra el virus del papil·loma humà (VPH).


 

CIREMés reclusos podran accedir a una feina que els faciliti la seva reinserció social i laboral. Amb el nou text els ajuntaments també podran fer encàrrecs al CIRE.


 

depuradoraLes obres es duran a terme a les comarques del Ripollès, la Garrotxa, el Gironès, el Baix Empordà, la Selva, el Pla de l'Estany, el Berguedà, l'Anoia, el Bages i el Solsonès. El conjunt d'actuacions donaran servei a 71.416 persones. En total, s'hi invertiran més de 21 milions d'euros.


 

feinaS'ha aprovat impulsar conjuntament amb l'Ajuntament de Barcelona el pla d'atenció i orientació professional Activa't per l'ocupació, amb l'objectiu d'orientar i donar suport a les persones en atur residents a Barcelona.


 

residusEs destinen 1,8 milions d'euros per construir una planta de tractament de residus líquids al dipòsit controlat de Mas de Barberans i per portar a terme millores i adequacions a les instal·lacions de la planta de compostatge de l'Espluga de Francolí.


 
 
Altres acords aprovats


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya