Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 4 de novembre de 2008

Cercador d'acords

  


Dimarts, 4 de novembre de 2008

Síndic de GreugesEl síndic podrà supervisar les empreses privades gestores de serveis públics o que acompleixen activitats d'interès general. També es designa el síndic com a mecanisme de prevenció de la tortura i dels tractes inhumans o degradants.


 

projectes educatiusEs construiran tres centres d'educació infantil i primària i un gimnàs escolar. També se signa un conveni amb la Fundació Conservatori del Liceu per al sosteniment del Centre Autoritzat de Grau Superior de Música Liceu de Barcelona.


 

gent granEl nou equipament disposarà d'una inversió de 7 milions d'euros i oferirà 99 places residencials i 21 més de centre de dia. També s'ampliarà la residència Comtes d'Urgell de Balaguer.3.


 

centre de salutEl nou centre disposarà de consultes per a l'atenció especialitzada. La construcció del nou equipament començarà el 2009 i suposarà una inversió de 8,6 milions d'euros. El centre donarà servei a més de 25.000 persones.


 

part naturalEs vol garantir una assistència al part normal amb la mínima intervenció mèdica possible a aquelles dones que ho demanin. L'any passat es van atendre 1.148 parts normals no medicalitzats arreu de Catalunya.


 

Número identificatiuLa mesura pretén facilitar a la ciutadania la identificació dels agents en qualsevol moment. Els Mossos se sumen a les policies que incorporen el número d'identificació en tots els uniformes, com ara el Cos Nacional de Policia i la Guàrdia Civil.


 
Altres acords aprovats


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya