Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 28 d'octubre de 2008

Cercador d'acords

  


Dimarts, 28 d'octubre de 2008

pressupost de 2009Els pressupostos estan pensats per fer front a la crisi i protegir els sectors socials més vulnerables. Es reforcen la cohesió social i l'economia: els recursos per a les polítiques socials creixen en 712,7 milions d'euros i la partida per al foment de l'ocupació rep 163,7 milions addicionals. R+D+i creix en 126,4 milions d'euros i transport en 415,5 milions d'euros. La despesa de l'Administració es redueix en 45,9 milions d'euros.


 

xarxa viàriaEs tracta del desdoblament de la C-31 entre Platja d'Aro i Palamós i de la millora del traçat de la C-51 entre Albinyana i Valls. Els treballs d'aquestes dues obres s'iniciaran aquest hivern.


 

dipòsit controlat de residusEs concedeix una subvenció directa de prop de 5 milions d'euros. Aquesta instal·lació dóna servei a tota la comarca de la Selva i quan acabin les obres tindrà una capacitat de 325.000 m3.


 

Agents per a la IgualtatEs destinen més d'1,1 milions d'euros perquè ajuntaments, consells comarcals i mancomunitats de la demarcació de Tarragona puguin contractar 15 agents per a la igualtat, que donaran servei al Camp de Tarragona i a les comarques de les Terres de l'Ebre.


 

Mare de Déu de LordTambé es declara bé cultural d'interès nacional, en la categoria de zona arqueològica, el jaciment de Can Tacó, al Vallès Oriental. El santuari es troba a Sant Llorenç de Morunys (Solsonès).


 

centres educatiusS'ha autoritzat concedir subvencions als ajuntaments de la Roca del Vallès, el Prat de Llobregat i Tossa de Mar.


 
Altres acords aprovats


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya