Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 21 d'octubre de 2008

Cercador d'acords

  


Dimarts, 21 d'octubre de 2008

Pacte Nacional per a la Recerca i la InnovacióEs tracta d'un gran acord estratègic consensuat amb agents econòmics, socials, universitat i partits que té per objectiu situar Catalunya, l'any 2020, com a pol internacional de referència en recerca i innovació. En els propers sis anys el Govern doblarà la despesa en recerca i desenvolupament i finançarà projectes d'R+D+I empresarial.


 

Nutrició i SalutEl Centre Tecnològic en Tecnologies de la Nutrició i la Salut (CTNS) és el primer d'aquest sector a Catalunya i permetrà reforçar la competitivitat de la indústria agroalimentària. S'ha aprovat destinar a la construcció del centre una subvenció de 2.750.000 euros.


 

depuradoraLes actuacions es desenvoluparan a les comarques del Segrià, el Pallars Sobirà, el Pallars Jussà, la Val d'Aran i la Noguera. Les obres tenen un pressupost superior als 3,7 milions d'euros i donaran servei a 5.643 persones.


 

control del tabaquismeSe signa un conveni, de més de 4 milions d'euros, amb el Ministeri de Sanitat i Consum per potenciar la prevenció de consum de tabac, per donar suport als qui vulguin deixar de fumar i per protegir els no fumadors.


 

Bombers de VallsEl nou parc de Bombers de Valls tindrà una superfície de 1.337m2. El projecte, que té un pressupost de més d'1,9 milions d'euros, inclou la construcció d'un heliport a la coberta de l'edifici.


 

Nous accessos viarisL'actuació permetrà millorar la connexió des de la variant de la carretera C-1412b mitjançant la construcció de dos nous vials. Els treballs disposen d'una inversió de 2,8 milions d'euros i començaran a l'hivern.
Altres acords aprovats

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya