Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 14 d'octubre de 2008

Cercador d'acords

  


Dimarts, 14 d'octubre de 2008

Tercer Sector SocialEl Pla ajuda les entitats del sector a consolidar i professionalitzar la seva estructura. El Tercer Sector integra més de 6.300 associacions, fundacions i cooperatives, ocupa més de 52.000 persones i més de 155.000 voluntaris. El Govern hi destinarà 800 milions d'euros aquest any.


 

educacioEs concedeix una subvenció de 7,2 milions a l'Ajuntament de Reus per edificar el nou CEIP El Pi de Burgar. Aquest serà un dels primers centres públics de Catalunya que escolaritzarà alumnes des dels 3 als 16 anys tal i com permetrà la futura Llei d'Educació.


 

pacients terminalsSe signaran un acord per implantar les cures pal·liatives i es destinarà més d'un milió d'euros a finançar les activitats que preveu al conveni amb el Ministeri de Sanitat i Consum. A Catalunya, al llarg del 2007, un total de 21.129 pacients van ser atesos per serveis sanitaris específics de cures pal·liatives.


 

malalties neurològiques degenerativesL'aprovació d'un conveni de col·laboració permet la investigació clínica de malalties, com ara l'Alzheimer o el Parkinson, en els centres assistencials de Catalunya com l'Hospital de Sant Pau, el de Bellvitge, l'Hospital del Mar i l'Hospital de Vic.

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya