Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 7 d'octubre de 2008

Cercador d'acords

  


Dimarts, 7 d'octubre de 2008

contra l'aturAl voltant de 150.000 persones en atur es beneficiaran dels serveis oferts pels orientadors laborals a les oficines de Treball. Aquesta setmana s'hi han incorporat 184 tècnics experts en orientació laboral, els quals atendran les persones en situació d'atur a les 70 oficines de Treball del Servei d'Ocupació de Catalunya.


 

formacióS'atorga un ajut de més de 3.505.000 euros a la Fundació Inform per impartir 72 cursos per a joves de simulació administrativa avançada durant el 2008. L'índex d'inserció laboral dels joves que van participar el 2007 en la formació va ser del 71%.


 

justíciaS'accepten els terrenys de 5.590 m2 cedits per al futur Palau de Justícia de Sant Feliu de Llobregat i s'adquiriran tres finques a Tortosa, de 10.812 m2 per al complex judicial que acollirà el futur palau judicial, jutjats, registre civil i dependències forenses.


 

atenció primàriaS'ha autoritzat la signatura d'un conveni per finançar les obres de construcció del nou edifici del Centre d'Atenció Primària (CAP) a Cornudella de Montsant i l'adquisició de nous espais per ampliar el Centre de Salut de Tremp. Aquestes actuacions tindran un finançament d'1.121.578 euros.

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya