Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 30 de setembre de 2008

Cercador d'acords

  


Dimarts, 30 de setembre de 2008

Protocol de KyotoS'ha aprovat el Pla que marca el compliment del Protocol de Kyoto. L'objectiu del Pla és contribuir en la part proporcional al compliment del compromís a l'Estat espanyol, però a la vegada està preparat per incorporar els acords que s'estan negociant a Europa per a la reducció dels gasos amb efecte d'hivernacle (GEH) per al període 2013-2020.


 

projectes de recerca i innovacióLes línies de crèdit es dividiran en tres línies de finançament: una per a projectes conjunts i una altra per a projectes individuals, gestionades per l'ICF, i una de tercera que atorgaran altres entitats financeres.


 

competitivitat de les empreses catalanesS'ha aprovat avui el conveni marc que permetrà executar un conjunt de programes adreçats a fomentar l'economia i dinamitzar el teixit empresarial de Catalunya. L'acord constitueix un pas més en el reconeixement del paper de les cambres en l'economia catalana i implementa la Llei de cambres de 2002.

 

Construcció i millorar d'equipaments de salut S'acorda una subvenció de 10.647.570 euros per a la milora de la planta. La planta dóna servei a tota la comarca de la Selva i quan acabin les obres tindrà una capacitat de tractament de 17.500 tones anuals.

 
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya