Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 23 de setembre de 2008

Cercador d'acords

  


Dimarts, 23 de setembre de 2008

seguretat a CatalunyaL'any 2007 es va mantenir estabilitzada la delinqüència a Catalunya i va millorar la percepció de seguretat i la valoració dels cossos policials. Pel que fa al nivell de seguretat al municipi de residència es dóna una qualificació del 6,1 sobre 10. La dotació policial a Catalunya ha arribat a 4,26 agents per cada mil habitants, mentre que el 2005 era de 3,92 i el 2006 del 4,07.


 

millora i conservació de la xarxa viàriaLa inversió aprovada és de 39 milions d'euros i inclou 28,5 milions en millores a carreteres i camins de la demarcació de Lleida i 10,5 milions d'euros, que s'invertiran entre el 2009 i el 2011, en la renovació de la senyalització horitzontal a les vies catalanes.


 

Més inversió en construcció i ampliació d'escolesLa inversió total serà de 13.845.946 euros. Més de 12 milions d'euros serviran per construir dos nous centres a Reus que acolliran entre els dos 900 alumnes.

 

Construcció i millorar d'equipaments de salut Es construiran dos nous equipaments als municipis d'Olivella i Polinyà, a més del Centre d'Urgències d'Atenció Primària a Sant Andreu de la Barca. S'amplia el conveni amb l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat per a la reforma del nou local d'atenció a la salut sexual i reproductiva.

 

Construcció i millorar d'equipaments de salut S'ha aprovat una partida de 4 milions d'euros per concentrar en un únic espai dins l'Hospital Universitari de la Vall d'Hebron diverses àrees dels Laboratoris Clínics, actualment ubicades de forma dispersa.

 

Tercer Sector SocialEs destinaran en els propers tres anys 472.907 euros a la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya per facilitar el funcionament de les entitats del sector i ajudar-les a promoure actuacions per a la inclusió social.

 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya