Generalitat de Catalunya

Acords de govern

Inici > Acords de Govern> 9 de setembre de 2008 > El Govern destina 52,6 milions d'euros a la construcció de la planta de tractament de residus de l'Alt Empordà
Dimarts, 9 de setembre de 2008

El Govern destina 52,6 milions d'euros a la construcció de la planta de tractament de residus de l'Alt EmpordàEl Govern ha autoritzat avui a l'Agència de Residus de Catalunya perquè concedeixi una subvenció al Consell Comarcal de l'Alt Empordà per al finançament del Centre de Tractament i Gestió dels Residus Municipals d'aquesta comarca. L'import total de la subvenció és de 52,6 milions d'euros, que assumeix íntegrament l'Agència de Residus de Catalunya dins del seu contracte programa 2006-2010 amb el Govern.

La previsió és que el Consell Comarcal de l'Alt Empordà publiqui el concurs públic per a la construcció d'aquesta infraestructura durant aquest mes de setembre. La instal·lació de tractament de residus municipals s'ubicarà al municipi de Pedret i Marzà, als terrenys annexos a l'actual dipòsit controlat de l'Alt Empordà, i donarà servei a tota la comarca.

El centre inclourà una planta de tractament dels residus que no es recullen selectivament amb una capacitat de gestió de 85.000 tones anuals; una planta de compostatge de matèria orgànica que gestionarà, en una primera fase, 15.000 tones anuals i que es podria ampliar fins a les 25.000 tones; i una altra de tractament de residus voluminosos amb una capacitat de 15.000 tones.


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya