Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 9 de setembre de 2008

Cercador d'acords

  


Dimarts, 9 de setembre de 2008

Projecte de llei de pesca i acció marítimaCatalunya disposarà per primera vegada d'un únic text normatiu amb rang de llei que unificarà tota la legislació que hi ha sobre pesca marítima. Es delimita la validesa i la durada de les llicències, es preveu la creació de plans específics per a la conservació i recuperació dels recursos pesquers i s'estableix el règim de sancions.


 

Nou Decret de segon cicle d'educació infantil Contempla una aproximació a l'ús oral d'una llengua estrangera en el darrer curs i introdueix l'ús de les TIC a l'àrea de Comunicació i llenguatges. El decret estableix el currículum, horaris i capacitats a desenvolupar i dóna importància a la col·laboració de les famílies.


 

Eines de finançament per a les PIMES innovadoresUna nova societat concedirà microcrèdits, promourà fons de capital risc i donarà garanties i avals, entre d'altres activitats. La iniciativa s'inclou en les 42 mesures aprovades pel Govern el passat mes d'abril per reactivar l'economia.


 

Vacuna contra el Virus del Papil·loma HumàLa vacuna s'administrarà aquest curs a un total de 31.000 noies de sisè de primària (d'entre 11 i 12 anys). La inversió prevista per a la campanya de vacunació d'aquest curs és de 21,6 milions d'euros.


 

Planta de tractament de residus de l'Alt Empordà Es construirà un Centre de Tractament i Gestió dels Residus Municipals a aquesta comarca amb una subvenció, al Consell Comarcal, de 52,6 milions d'euros, que assumeix íntegrament l'Agència de Residus de Catalunya.


 

La Festa Major de Solsona, festa patrimonial d'interès nacionalEs tracta de la primera festa catalana que rep aquesta classificació. La Festa Major de Solsona se celebra sense cap alteració des del 1675.


 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya