Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 2 de setembre de 2008

Cercador d'acords

  


Dimarts, 2 de setembre de 2008

Pla director de mobilitatEl Pla aprovat inclou 93 mesures, emmarcades en 9 eixos d'actuació, i preveu una inversió, fins a l'any 2012, de prop de 200 milions d'euros. Es reestructurarà la xarxa de ferrocarril, es milloraran l'oferta i lafreqüència de pas de tramvia i metro, s'incrementarà la xarxa de línies d'autobusos interurbans i s'impulsaran plans de mobilitat urbana, entre altres.


 

Banda ampla ruralEs destinen 29 milions d'euros a estendre el projecte Banda Ampla Rural. També s'aprova una inversió de 15,9 milions per al desplegament de la TDT a tot el territori. Les dues iniciatives formen part del Pla Catalunya Connecta.


 

Tres nous centres de salutEs crearan a Vila-rodona, Ripollet i Abrera i atendran més de 18.000 persones. Els equipaments, que tenen una inversió de prop de sis milions d'euros, donen resposta al fort augment de la població en aquests territoris.


 

Medalla d'Or de la GeneralitatS'ha acordat concedir-les al metge Moisès Broggi i a l'actriu Montserrat Carulla, com a mostra del reconeixement i l'agraïment de les institucions catalanes per les seves extraordinàries aportacions al país. Es tracta del primer metge i la primera actriu que reben aquesta distinció.


 

Sancions a REE i FECSA ENDESASe sanciona Red Eléctrica de España (REE) amb 11 milions d'euros i FECSA ENDESA amb 10 milions d'euros per una infracció administrativa molt greu. D'aquesta manera es ratifica la proposta feta per l'instructor dels expedients sancionadors. Aquest és el darrer pas del procés d'investigació i determinació de les responsabilitats per l'apagada.


 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya