Generalitat de Catalunya

Acords de govern

Inici > Acords de Govern> 26 d'agost de 2008 > Funcionament de l'edifici de la Generalitat a Girona que serÓ pioner en la integraciˇ de serveis
Dimarts, 26 d'agost de 2008

El Govern prepara el funcionament de l'edifici de la Generalitat a Girona que serÓ pioner en la integraciˇ de serveis


  • ╔s la primera experiŔncia de posada en marxa d'un edifici corporatiu i multidepartamental de la Generalitat

  • EstÓ previst que les obres finalitzin el primer semestre de 2009


El Govern ha aprovat avui el Programa per a la posada en funcionament de l'edifici de l'Administraciˇ de la Generalitat a Girona, amb la finalitat d'impulsar i coordinar les actuacions necessÓries que garanteixin l'adequaciˇ d'aquest nou equipament, que agruparÓ la Delegaciˇ Territorial del Govern a Girona i els serveis territorials dels diferents departaments a la demarcaciˇ. Situat a l'antic Hospital de Santa Caterina, es preveu que les obres acabin durant el primer semestre del 2009.

La posada en servei d'aquest immoble administratiu integrat esdevÚ la primera experiŔncia d'un edifici corporatiu i multidepartamental en l'Ómbit de l'Administraciˇ de la Generalitat i servirÓ per impulsar un model organitzatiu caracteritzat per la prestaciˇ centralitzada de serveis comuns. D'aquesta manera, la principal novetat pel ciutadÓ serÓ que les relacions amb l'administraciˇ seran molt mÚs fÓcils a l'hora de fer qualsevol trÓmit que exigeixi visitar la seu de mÚs d'un departament.

Es preveu que la nova seu agrupi unitats administratives actualment disperses i comptarÓ amb un total de 900 treballadors. Els treballs, que van comenšar l'any 2006 i preveuen estar enllestits durant el primer trimestre del 2009, contemplen un edifici de serveis de nova planta, aparcament en el seu subs˛l, rehabilitaciˇ de l'edifici existent i urbanitzaciˇ interior a l'illa d'equipaments de l'Hospital de Santa Caterina, i un aparcament soterrat i urbanitzaciˇ a les places Pompeu Fabra i Hospital.

Per tal de coordinar el nou model funcional i organitzatiu, el Consell de Govern ha acordat la constituciˇ del Programa i el nomenament d'un director, que dependrÓ orgÓnicament de la Delegaciˇ del Govern i que tindrÓ les funcions de dirigir el procÚs d'implantaciˇ dels organismes a l'edifici, coordinar les fases de finalitzaciˇ de la construcciˇ amb les tasques d'equipament del nou edifici i dissenyar una proposta de model funcional i organitzatiu que inclourÓ les previsions de modificaciˇ de la normativa estructural aixÝ com la reassignaciˇ d'efectius i recursos que se'n derivin.


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya