Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern

Cercador d'acords

  


Dijous, 29 de juliol de 2008

Projecte de llei d'educacióAposta per l'autonomia dels centres públics, crea els cossos docents propis de Catalunya, preveu mecanismes de coresponsabilització amb les administracions locals, crea la carta de compromís dels centres, permet blindar el model lingüístic i apostar pel trilingüisme i preveu un increment dels pressupostos, en 8 anys, de 1.500 milions d'euros.


 

habitatge concertatL'habitatge concertat tindrà un preu un 30% per sota el preu de mercat. Els compradors d'aquests habitatges podran optar a préstecs preferencials, gràcies a l'acord signat el 9 de juliol entre la Generalitat i les entitats financeres que operen a Catalunya.


 

Cartera de serveis socialsAquesta Cartera recull les prestacions del Sistema Públic de Serveis Socials. En total, l'avantprojecte preveu 127 serveis, l'accés a 72 dels quals, més de la meitat, estarà garantit per llei. Entre aquests es troben els serveis especialitzats d'atenció a la infància i l'adolescència o el servei de prevenció de les situacions de dependència.


 

Pla de polítiques de donesLa inversió per enguany, on es preveuen 560 actuacions, és de gairebé 114 milions d'euros, un 46,8% més que l'any passat. El Pla impulsarà la paritat de dones i homes a la Generalitat i donarà suport als ens locals en polítiques de dones, entre altres mesures.


 

Hospital Transfronterer de la CerdanyaS'ha aprovat destinar més de 30 milions d'euros a la construcció d'aquest equipament. El nou hospital, situat a Puigcerdà, tindrà una capacitat de 68 llits i donarà servei a 35.000 usuaris de les comarques de la Cerdanya i el Capcir. Serà el primer hospital de la Unió Europea que donarà servei als ciutadans de tots dos costats d'una frontera.


 

CAR de Sant CugatEl nou mòdul permetrà impulsar el Centre d'Alt Rendiment i contribuirà a convertir-lo en un centre tecnològicament més avançat. S'hi invertiran 36,5 milions d'euros.


 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya