Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 22 de juliol de 2008

Cercador d'acords

  


Dijous, 22 de juliol de 2008

El PUOSC 2008El Pla únic d'obres i serveis (PUOSC) del 2008 contempla una inversió de 141,4 milions d'euros. Aquesta quantitat permetrà als ens locals finançar un total de 955 obres on destaquen infraestructures de gestió d'aigua i d'altres referides a les telecomunicacions.


 

Pla de ciutadania i immigracióEl Pla preveu 321 actuacions relacionades amb la formació de treballadors estrangers en origen, l'acollida lingüística i el foment de la participació social, les aules d'acollida, o la prevenció de la violència entre els joves. El pressupost del Pla s'incrementa gairebé un 7% respecte a l'any passat.


 

Subvencions en matèria educativaS'aprova una partida de 9,6 milions d'euros a l'escolarització en centres concertats de nens de 0 a 3 anys i es destinaran més de 9 milions d'euros al desenvolupament dels Plans educatius d'entorn.


 

fibra òpticaEs destinen 16 milions d'euros al projecte Banda Ampla Industrial. La iniciativa garantirà l'accés a les noves tecnologies de moltes empreses. La cobertura actual dels serveis de banda ampla als 1.769 polígons industrials censats a Catalunya es pot consultar a través d'un cercador al web.


 

avaluació ambientalLa nova Llei simplificarà els procediments, clarificarà els supòsits d'aplicació i evitarà duplicitats amb les avaluacions d'impacte ambiental. Es complementa d'aquesta manera l'avaluació d'impacte ambiental que es fa per garantir una major protecció del medi ambient.


 

agents per a la igualtatEls agents realitzaran la seva tasca a les demarcacions de Tarragona i Girona a través d'un programa que tindrà vigència a partir d'aquest setembre vinent i fins a finals d'agost de 2011.


 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya