Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 15 de juliol de 2008

Cercador d'acords

  


Dijous, 15 de juliol de 2008

Recerca i la InnovacióLa proposta del Govern planteja la necessitat de transformar un model socioeconòmic basat en una economia industrial i de serveis tradicional, cap a un altre de basat en el coneixement i en la producció de béns i serveis de valor afegit.


 

Decret de BatxilleratEl text millora la formació que es requereix per a l'ingrés a la universitat i la Formació Professional superior i incrementa la flexibilitat perquè l'estudiant pugui dissenyar el currículum més adient d'acord amb els estudis que vol cursar. El nou Batxillerat entrarà en funcionament el proper curs 2008-2009.


 

Mapa de la Lectura PúblicaEs destinaran en els propers cinc anys 41,5 milions d'euros a la millora, adequació o construcció de 111 biblioteques. El nombre adequat de biblioteques per a la població actual de Catalunya és de 421.


 

depuradores per al regS'impulsen les canalitzacions necessàries perquè l'aigua regenerada de les depuradores de Girona i l'Escala doni servei a les comunitats de regants de Vinyals, Cervià-Sant Jordi-Colomers i del Reg Sentmenat. L'actuació permetrà estalviar recursos dels embassaments del sistema Ter-Llobregat.


 

Memorial DemocràticSe n'aproven els estatuts, que en regulen el funcionament i la composició. El Memorial Democràtic desplegarà les polítiques públiques de recuperació, commemoració, difusió i foment de la memòria democràtica.


 

Confraries de PescadorsEl procés electoral començarà l'1 de setembre i s'allargarà fins al mes de desembre. Més de tres mil pescadors i armadors estan convocats a les urnes.


 

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya